torsdag 17 september 2009

korv mä brö!

Japp, det var dags för torsdagsfika, eller "pappafika" som det nya namnet tydligen har blivit trotts att vi är en eller två mammor som är med! Det var hos oss denna gång eftersom Jocke börjat ta ledigt en del torsdagar. Min duktiga karl städade, bakade och la folkisar på kylning, för det är tydligen den nya grejen som grabbarna lagt till.
Alltid trevligt att ses med alla barnen (ja för jag tycker inte att de är bebisar längre) på gatan! Föräldrarna mumsade på korv med bröd och hemmagjord äpplekaka, den hade du verkligen lyckats med älskling! Dock mumsade vi i oss så det blir ingen bild men receptet lägger jag nog ut.
Först hade Jocke tänkt göra kantarellmackor men det var tur att det inte blev några eftersom två av papporna tydligen inte äter svamp! Mer svamp till mig, me like!
_____________________________________________________________________
På lördag är det nu bestämt att det blir himpa. Syrran har gått igenom mammas och pappas förråd och jag har rensat här hemma så det blir en del leksaker, vaser,prydnadsgrejer, kläder mm.. Frågan är bara vad man tar i betalt? Tipsa gärna om hur man ska prissätta!!

Nu gäller sängen...

4 kommentarer:

  1. Det var trevligt igår och Jocke hade verkligen lyckats med kakan! Kommenterar förra inlägget också. Jag tycker det är kul med klädpartyn och kommer gärna. Man behöver (!) ju inte handla nått om man inte tycker o kläderna... / Lotta

    SvaraRadera
  2. heej!
    ja jag var på träningen i tisdags, synd att inte du var där, men jag bara tittade på och pratade med dom. Och nu på tisdag blir det att vara med. Nervöst, det var ju ett tag sen, och man är ju inte i superform direkt. men kul ska det bli!
    Kul om sofia kommer också ju! =)
    Ja fikan tycker jag absolut vi ska ta snart! vore jätte skoj! =)
    Ska ni oxå stå på loppisen på imorgon?? =)
    ha en bra dag. kramkram

    SvaraRadera
  3. Hej!
    Vad kul att du bloggar, nu har jag lite att läsa ser jag :) Hoppas allt är bra med er. Kramar Sara!

    SvaraRadera
  4. Hehe, nae vi ska inte flytta redan. Vi ville bara göra edn värdering för att se om vi kan lägga om lån och så.. =)
    Ska du på träningen ikväll?
    Jag är så förkyld, så det blir nästa vecka för mig iafl..
    Hade.. kram

    SvaraRadera